top of page
  • Writer's pictureTamlink

Haemme toimitusjohtajaa

Tamlinkin nykyisen, pitkäaikaisen toimitusjohtajan jäädessä eläkkeelle haemme nyt vahvaa ja näkemyksellistä osaajaa ottamaan kokonaisvastuun yrityksen operatiivisesta toiminnasta.


Tamlink toimii linkkinä yhteistyöhankkeissa ja -projekteissa akateemisen tutkimuksen ja teollisuuden välillä. Suomen vanhimpana teknologiansiirtoyrityksenä yritys on vahva kumppani erilaisissa tieteen ja teollisuuden konsortioissa.


Tamlink tuottaa tutkimustulosten kaupallistamisen palveluja, kehittää ja käynnistää tuotekehitysprojekteja ja tutkimuslähtöisiä startup-yrityksiä, tarjoaa toimintamalleja teknologiansiirtoon sekä tukee yritysten kehittämistä ja kilpailukyvyn kasvattamista.


Toimitusjohtaja osallistuu aktiivisesti omalla vahvalla panoksellaan myös strategisten projektien valmisteluun ja myyntiin sekä toteutettavien projektien käytännön johtamiseen. Toimitusjohtajan rooli onkin yhdistelmä sekä asiantuntijaa että toimitusjohtajaa. Hän osallistuu myös keskeisimpien asiakkuuksien hoitoon. Oleellista on vahva kokemus tutkimus- ja kehittämishankkeista ja niiden johtamisesta.


Arvostamme myös

  • tutkimusmaailman ja yritysten rajapinnan ymmärrystä

  • osaamista ja kokemusta tekniikan alalta

  • johtamiskokemusta

  • kokemusta verkostojohtamisesta

  • näyttöjä onnistumisista vaativien asiakas- ja yhteistyösuhteiden rakentamisessa ja kehittämisessä

  • myynti- ja markkinointiosaamista

  • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

Odotamme tehtävään sopivaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa.Tarjoamme sinulle


Monipuolisen, mielenkiintoisen ja merkityksellisen tehtävän kehittyvässä asiantuntijaorganisaatiossa. Pääset myös mukaan Pirkanmaan liiton, Tampereen kaupungin, Tampereen korkeakoulujen ja tutkimuslaitosten sekä yritysten erilaisiin yhteistyöverkostoihin.Kiinnostuitko?


Lisätietoa tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Lassi Välimäki, puh. 040 514 9778. Ansioluettelon ja hakemuksen palkkatoiveineen voit lähettää viimeistään 27.8.2023 osoitteessa www.mercuriurval.fi tunnuksella FI-17780.Yrityksestä

Tuotekehitys Oy Tamlink on perustettu vuonna 1987 ja sen omistavat TTY Tukisäätiö, Tampereen yliopisto, Tampereen kaupunki, VTT Oy ja Tampereen teknillinen seura. Yrityksen liikevaihto on 2,2 M€ ja henkilökunnan määrä 9, toimipiste on Tampereen Hermiassa ja Kampusareenalla. Tamlinkin kokonaisuuteen kuuluu myös sen täysin omistama Innovaatio Oy Uusi Tehdas (liikevaihto 0,5 M€), jonka toimitusjohtajana Tamlinkin toimitusjohtaja myös toimii.

476 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page