28.png

T&K-projektit

kuvakkeet.png
Yrityskohtaiset, luottamukselliset tuotekehitysprojektit, joissa kehittäjänä toimivat kokeneet tutkijat mm. Tampereen korkeakouluyhteisöstä. Projektimuotoinen kokonaispalvelumme ratkaisee asiakkaan määrittelemät tuotekehityshaasteet. 
Tamlink tarjoaa yrityksille yliopistotasoista T&K&I-osaamista paremmin ja kustannustehokkaasti. T&K&I-projektit toteutetaan yhteistyönä yrityksen, Tamlinkin ja tutkimusyhteisöjen välillä. Tutkimusyhteisöinä toimivat useimmiten TAU:n ja VTT:n tutkimusryhmät, mutta myös muut kansalliset sekä kansainväliset tutkimuslaitokset ovat edustettuna.
Yritys ja Tamlink luovat yhdessä asiakaskohtaiset sopimusmallit ja määrittelevät yhdessä projektin tavoitteet ja aikataulut. Ennaltasovitut yleiset ehdot ja yleisen tason kustannusarvio mahdollistavat projektin käynnistymisen viivästyksettä.
Tamlink etsii verkostoistaan tarvittavan asiantuntemuksen ja muodostaa sopivan tutkimusryhmän, joka voi koostua useasta tutkimusyhteisöstä. Tamlink voi hankkia tarvittavan osaamisen joko alihankintana, tai palkata tutkijat projektin ajaksi. Projektista riippuen myös pk- ja startupyritysten osaamista voidaan hyödyntää.
Tamlink huolehtii projektikohtaisesti käytetyn henkilöstön luottamuksellisuussitoumuksista ja syntyneiden IP-oikeuksien siirron asiakasyritykselle. Toimintamalli on avoin ja julkisten T&K-rahoittajien, kuten Business Finlandin ja EU:n, hyväksymä.
Tamlink kaavio
31.png

Lisätietoja

 
Jari_Erkkilä_003_edited_edited.jpg

Jari Erkkilä

COO

jari.erkkila@tamlink.fi

040 513 6917