top of page
 • Tamlink kokoaa yrityskonsortioita, koordinoi projekteja ja fasilitoi eri toimijoiden välistä yhteistyötä.

 • Usein Tamlink myös järjestää ulkoista rahoitusta EU:n tai kansallisista lähteistä.

 • Yrityskonsortiot ja ekosysteemit muodostuvat useista toimijoista, joilla on yhteisiä tavoitteita T&K-toiminnassa. Toiminta ja projektit toteutetaan yhteistyössä yliopistojen ja tutkimuslaitosten kanssa. Tavoitteena ovat konkreettiset T&K-tulokset tieteellistä asiantuntemusta hyödyntäen.

 • Koordinaattorin rooli on onnistumisen kannalta kriittinen.

 • Kaikki vastuut ja roolit on sovittava selvästi. 

Ota yhteyttä

Jari_Erkkilä_003_edited_edited.jpg

Jari Erkkilä

jari.erkkila (a) tamlink.fi

+358 40 513 6917

Anchor 1

Ekosysteemit, joissa olemme mukana:

six mobile work machines.png

Tamlink toimii SIX Liikkuvien työkoneiden klusterin koordinaattoritahona. SIX Mobile Machines on rakentunut teollisuuden aloitteesta ja se on teollisuusvetoinen SIX aloitteen klusteri.

 

Selkeä yhteinen nimittäjä ja vahva jaettu tavoite muodostaa yhteisen toiminnan raamin ja tuo alan tekijät yhteen. SIX Mobile Machinesissa toimijoita yhdistävät liikkuvat työkoneet ja niihin liittyvät avainteknologiat.

 • YouTube
IAQe tausta.png
Jari_Erkkilä_003_edited_edited.jpg

Lisätietoja

Indoor Air Quality Ecosystem IAQe on sisäilman laadun avoin yhteistyöalusta, joka yhdistää erilaiset sisäilman laadun kehittämisen osapuolet kuten ammattilaiset ja tutkimusosaamisen.

 

IAQe:n tavoitteena on objektiivinen yhteistyö terveen sisäilman saavuttamiseksi ja ylläpitämiseksi.  Yhteistyöalusta yhdistää useiden organisaatioiden osaamiset ja tarpeet muodostaen niistä suurempia palvelukokonaisuuksia. 

Tuotekehitys Oy Tamlink toimii IAQe:n koordinaattorina.

 • LinkedIn

Kampusklubi on yritysten käyttöliittymä yliopistopalveluihin. Tamlink operoi Kampusklubia yhteistyössä Tampereen yliopiston ja Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n kanssa.

Kampusklubi tarjoaa jäsenilleen erilaisia palveluita, yliopistotiloja sekä linkkejä yliopiston palveluihin, tutkimukseen ja opiskelijoihin.

 • LinkedIn
 • Instagram
 • Facebook
Kampusklubi_Kampusareena.png
DSC08282_edited_edited.jpg

Lisätietoja

ulGuoeyg-500x281.jpeg
Antti_Siren_002_edited_edited.jpg

Lisätietoja

Forum for Intelligent Machines ry, FIMA, on vuonna 2006 perustettu älykkäiden koneiden valmistajien, asiantuntijayritysten, järjestelmäintegraattoreiden sekä tutkimuslaitosten yhdistys ja verkosto.

FIMA edistää, suuntaa ja käynnistää alan tutkimusta jäsentensä tarpeiden perusteella. 

Tamlinkin tytäryhtiö Innovaatio Oy Uusi Tehdas toimii FIMA:n isäntäorganisaationa. Se on vahvasti mukana FIMA:n toiminnassa kehittämässä, koordinoimassa ja hallinnoimassa FIMA:n aktiviteetteja.

 • LinkedIn

Projektit joissa olemme mukana:

Contact

EKOSYSTEEMI

IMG_8694_edited_edited.png
tamlink transparent.png

 KOORDINAATTORI

bottom of page