EKOSYSTEEMIT

 

JA

KONSORTIO-

 

PROJEKTIT

DSII

TEOLLISUUDEN

TOHTORIKOULU

Miten kehittää uusia palveluita ja tuotteita 
paremmin, edullisemmin ja nopeammin?
DSC05570_1.jpg
Kampusklubi_4x.png

Ketterä käyttöliittymä yliopistoon – ja yrityksiin

 

Tamlink operoi Kampusklubia, yliopisto tarjoaa alustan, tiloja ja sisältöä kuten uusinta tutkimustietoa yrityksille sopivassa muodossa. Yliopiston hallinnoimien tilojen lisäksi klubin jäsenyritykset voivat hyödyntää myös SYK:n omassa käytössä olevia neuvottelutiloja.

Klubijäsenet voivat hyödyntää tiloja niin Hervannan, Kaupin kuin keskustankin yliopistokampuksilla. Lisäherkkuna tilakatalogissa ovat uuden Nokia Arenan Paidia-tilat aivan Tampereen sydämessä. Klubijäsenillä on myös oma 24/7 Clubroom Kampusareenan 1. kerroksessa helposti saavutettavalla ja näkyvällä paikalla.

Tilatarjonta on monipuolista ja Kampusklubin tapahtumakonseptit on suunniteltu yritysten toiveiden mukaisesti siten että luonteva, tavoitteellinen ja kaikkia osapuolia tukeva yhteistyö yliopiston kanssa mahdollistuu.

 

Jäsenyys on siis loistava mahdollisuus yritykselle, joka tahtoo yliopistotilojen hyödyntämisen lisäksi päästä kiinni tuoreimpaan tutkimustietoon, tutkimushankekokonaisuuksiin, koulutustarjoamaan, yliopiston tarjoamiin lukuisiin palveluihin, kv-verkostoihin ja infrastruktuureihin, kuten laboratorioihin sekä tietenkin jouhevaan opiskelijayhteistyöhön.

TRE_LA31_UN_UAS_en_B3___RGB.jpg
Tamlink_blue_logo.jpg
SYK_logo_valkoinen_tausta_500px.png

LUONTEVA
KÄYTTÖLIITTYMÄ
YLIOPISTOON

INNOVAATIOITA
&
VERKOTTUMISTA

LAAJA
& RÄÄTÄLÖITÄVÄ
TILAKATALOGI

JULKISET 
& YKSITYISET
TAPAHTUMAT

IMG_5210.jpg

Ota yhteyttä

DSC08282_edited_edited.jpg

Elina Tiainen

Koordinaattori, Kampusklubi

elina.tiainen@tamlink.fi

info@kampusklubi.fi

+358 40 550 3767

www.kampusklubi.fi

Kampusklubin jäsenyritykset